Аз съм съмишленик, винаги съм считала, че културното лице на

...
Аз съм съмишленик, винаги съм считала, че културното лице на
Коментари Харесай

Проф. Модева: Нужно е обединение, за да покаже България какво може

Аз съм съидейник, постоянно съм смятала, че културното лице на България може да направи нашата страна още по-уважавана. Това заяви проф. Мариела Модева, заместник-министър на културата, по време на форума на " Стандарт " " Бранд България. Докосни Чудесата ".

Пред мен е декларацията от Барселона под надпис - " По-добро място за живеене, по-добро място за посещаване ". Това, за което вестник " Стандарт " и госпожа Славка Бозукова работят от години, е една прелестна самодейност, сподели още проф. Модева. 
-->
Тя уточни, че в изпълнителната власт има избрани ограничители и механизми, съгласно които може да се вършат политики. " Ние също одобряваме, че блогърите могат да вършат добра реклама. Авторът на публикацията в " Льо Монд " за България бе поканен от министерството на туризма ", сподели зам.министърът във връзка думиту на еврокомисар Мария Габриел, че е чела доста хубава публикация за българското Черноморие.

" След толкоз години е време за обединяване на всички вектори, с цел да може България да покаже какво има ", уточни проф. Модева.

" Ние от настоящия екип на министерството на туризма не сме пропуснали нито едно събитие за подкерпа на туризма. Да раздвижим метода, по който се прави реклама на България. Приемаме начинания, които да оказват помощ България да бъде по-добро място за живеене и навестяване. Деншното събитие също е подкрепено от министерството на туризма. 

Когато тонът е градивен, може да се намерят положителни решения. 

Благодаря за опцията да сме дружно ", заключи проф. Модева. 

Тя връчи символен подарък на госпожа Бозукова - Рогозенското богатство,.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР