Аз съм обикновена българка, научена на труд. Не се занимавам

...
Аз съм обикновена българка, научена на труд. Не се занимавам
Коментари Харесай

Невяна Митева проговори за отношенията си с Радев и призна: За първи път с Борисов...

Аз съм елементарна българка, научена на труд. Не се занимавам с политика. Обичам спорта, работата си, поредна съм. Отгледала съм децата си тук в България. Моето семейство ме поддържа в това решение. Завършила съм междинното си обучение в Добрич.

Учила съм и в София и в спортното учебно заведение в Пловдив. сподели претендентът за вицепрезидент Невяна Митева пред бТВ.

"Продължих в НСА да се образовам за треньор по плуване. Започнах да работя в системата на спорта като военнослужещ.

В следствие трябваше да предпочитам да продължа със спорта или с военната си специалност и аз избрах втората - уверено и самоуверено. След като влязох във военната подчиненост трябваше да наваксвам и учих доста. Не съм се тормозила. Отидох на образование в Съединени американски щати по стратегиите на НАТО. ", споделя още тя.

"Няколко години аплайвах за Военната академия - тогава там нямаше дами. Накрая повярваха в мен. Познаваме се с Румен Радев, само че в никакъв случай не сме работили дружно. Не желая да се наемам с мнения по негов адрес. Не се усещам в персонално съревнование с него. ", изясни Митева.

"С Румен Радев сме водили спор във връзка изтребителната авиация, където към момента нямаме дами. ", обясни претендентът за вицепрезидент.

"Лично проф. Герджиков ме предложения да вляза в предизборната конкуренция с него. За мен той е заслужен българин. Той беше посетител, само че не участник в наше мероприятие още преди към 5 години. Тогава се запознахме. Аз не се схващам като част от двойката на ГЕРБ и двамата с проф. Герджиков сме надпартийни. Ние сме отворени и към диалози с останалите политически сили. Вчера бях на среща на дами ГЕРБ и за първи път се видях с Бойко Борисов. ", описа тя.

"Познавам хора от разнообразни политически партии. Аз поддържам връзка със всички. Когато имаме идея за България би трябвало да приказваме с всички. Възприемам ни като двойката на смяната. Не се дефинирам като лява или дясна - аз съм българка. Ние би трябвало да изградим мостове там, където са рухнали. ", заключи Митева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР