Аз съм много притеснен за машините и машинното гласуване. Усещам,

...
Аз съм много притеснен за машините и машинното гласуване. Усещам,
Коментари Харесай

Борисов с лоша прогноза за вота пред юли

" Аз съм доста обезпокоен за машините и машинното гласоподаване. Усещам, че това ще бъде първият манипулиран избор в България ", съобщи някогашният министър председател Бойко Борисов в диалог с младежи от ГЕРБ, излъчен на неговата фейсбук страница.

" Почти месец остава до изборите, а какафонията в служебния избирателен щаб на Румен Радев е цялостна. Демонстрациите на ЦИК демонстрираха, че в доста секции ще трябват най-малко 2 машини. Колко общо ще са нужни? Има ли закъснение в публичната поръчка.

 Ще стигне ли времето? Кой подсигурява за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки? Кой пази сега машините? Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да считам, че се готви нова грандиозна замяна... Какафонията става голяма, а единственото, за което те приказват, е за подслушване ", сподели Бойко Борисов.

" Аз към този момент не вярвам на това държавно управление и съм уверен, че няма да проведат почтени избори ", разяснява Бойко Борисов по време на диалозите с младежи от ГЕРБ. Той подреди намладите ай ти експерти в ГЕРБ " да наблюдават от кое място ще дойдат операциите ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР