Аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които

...
Аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които
Коментари Харесай

Цветанов няма да срива ГЕРБ, а ще прави мозъчен тръст за анализи и прогнози

Аз съм предан човек и постоянно оценявам хората, с които съм работил, съобщи след Националното заседание на ГЕРБ Цветан Цветанов.
 В ГЕРБ ще има комисия за врага с партиен билет. Ако го заловен, няма да има благосклонност
Той стартира работа в неправителствения бранш - ще създаде център за евроатлантическа активност, който да прави разбори и прогнози по тематика " Сигурност ". 

Днешното Национално заседание освободи Цветанов от управителните постове в партията - зам.-председател на ГЕРБ и зам.-председател на Изпълнителната комисия, само че той остава член на ГЕРБ и ще работи в първична партийна организация.

От трибуната в НДК Борисов разгласи, че решението да освободи Цветанов, с който са един до друг доста години, е било мъчно и тематиката е задоволително мъчителна за него, само че ГЕРБ е посочила, че е дисциплинирана партия, която осъзнава какво изисква обществото.

След партийния конгрес Цветанов заяви пред публицистите, че през последния месец се е чувал по телефона с Борисов и към този момент няма нищо неизяснено посред им.

Чисто в организационната активност на партията няма да вземам участие, няма да вземам участие в предизборните щабове. Когато минат изборите, ще може да се съпоставя. Дайте да не си приказваме за " приготвен " или не. Важното е, че всичко мина по-цивилизовано, в сравнение с са очаквали някои, сподели бившият зам.-председател на ГЕРБ.

Плановете ми са да бъда по-често със фамилията си, разгласи още Цветанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР