"Аз съм извършителят на този варварски акт. Не исках да

...
"Аз съм извършителят на този варварски акт. Не исках да
Коментари Харесай

Килърът на рейнджърката Десислава разкри ужасяващи подробности за убийството СНИМКИ

"Аз съм причинителят на този безчовечен акт. Не желаех да я умъртвявам, не желаех да се случи по този начин. Тук се ширят версии, че аз съм умъртвил Десислава Стоянова за кола, която коства 300 лева Това не е по този начин. И за 3 милиарда лева не би трябвало да се убива човек. Това сподели в правосъдна зала някогашният командос Светослав Каменов от Сопот, който преди 2 години свиреп удуши приятелката си - рейнджърката от карловската бригада Десислава Стоянова.

Бяха прочетени старите показания на Каменов, който споделя, че не са били интимни, даже е щял да й става кум на сватбата, само че това не се случило, поради неговите служебни отговорности.



Каменов акцентира, че е скрил натрупа на рейнджърката в раклата на дивана си, не с цел да я укрива, а с цел да резервира тялото, защото в къщата му имало плъхове.

Той изброи многото награди, които е печелел по време на военни задачи и изясни, че се е срещал непрекъснато с Десислава, защото я е подготвял за изпити във военното учебно заведение във Велико Търново.

След като взел колата й, с цел да я ремонтира, по време на теста моторът се развалил и той решил да я съобщи за скраб. От това е взел 315 лева

Имал желание да даде пари от себе си, с цел да закупи на приятелката си хубава кола.



Скандалът и убийството зародили не поради автомобила, а поради това, че Десислава споделила във съдбовната вечер на Каменов, че доста се ядосва на строгото и неприятно отношение на своя учител към студентите и споделила, че когато приключи ще удари пестник на учителя си.

Това предизвикало експанзия в Каменов и той почнал да я души и по този начин се стигнало до съдбовния край. Не се обадил незабавно на телефон 112, а отпътувал за София, тъй като познавайки бойните си умения, в случай че в нощта на убийството му били пратили две млади полицайчета, щял да ги върже на възел и да ги стресира.



На днешното съвещание движимости лица показаха две експертизи, които бяха признато от съда, Според психолозите, по време на военните задачи в чужбина, командосът е преживявал стрес, само че е продължавал да върви на такива. След като е бил уволнен от армията, поради злополука, държанието му радикално се е трансформирало.

Психолозите излязоха със умозаключение, че Светослав страда от посттравматичен стрес и разстройство, Светослав Каменов обаче съобщи пред съда, че е добре и нищо му няма.

Делото продължава през февруари.

БЛИЦ напомня, че командосът ликвидира 40-годишната рейнджърка на 28 ноември 2018 година във вилата си в град Сопот.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР