Аз с терористи не преговарям“, това каза премиерът Николай Денков

...
Аз с терористи не преговарям“, това каза премиерът Николай Денков
Коментари Харесай

Премиерът Денков за зърнопроизводителите: Аз с терористи не преговарям

„ Аз с терористи не договарям “, това сподели министър председателят Николай Денков във връзка проведения митинг на зърнопроизводителите в страната.

„ През последните два дни те започнаха да се държат като терористи. Използват подправени причини, слагат претенции в този момент, незабавно нещо да се случи. Аз с терористи не договарям “, съобщи министър председателят пред bTV. 

Той добави, че чака зърнопроизводителите да дойдат на масата за договаряния и да приказват всъщност.

Недоволството на зърнопроизводителите пристигна, откакто беше гласувана анулацията на възбраната за импорт на зърно от Украйна.

Денков предложения обособените сектори в земеделието да помислят какви са техните съответни проблеми. Той сподели, че е подготвен да ги обсъдят дружно и да търсят решения, само че с цифри. Във връзка с това министър председателят насочи публична покана за до всички 22 организации от инициативния комитет, който приготвя митинги идната седмица.

Зърнопроизводителите обаче отхвърлиха среща и заплашиха с блокади в понеделник и вторник. 

Премиерът съобщи, че държавното управление няма да се поддаде на опити за шантаж и изрази подозрение, че митингът стартира да придобива политически темперамент.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР