Аз разбрах, че господин Борисов днес главно е говорил с

...
Аз разбрах, че господин Борисов днес главно е говорил с
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кирил Петков: Найо ми каза да предам на Борисов да не се притеснява толкова много

Аз разбрах, че господин Борисов през днешния ден основно е приказвал с Найо, нашият ПР. Аз също приказвах с него, с цел да го запитвам какво мисли. И Найо ми сподели да предам на Борисов да не се тормози толкоз доста. Че в действителност, огромна част от бъдещето на това държавно управление, което ще се случи, ще се случи, когато имаме симетричност и във външните връзки, само че и си приказваме истините. Найо ми сподели, че министъра на Министерство на вътрешните работи е на ГЕРБ, тъй че няма потребност се вършим, че не е. Също по този начин, Найо ми сподели, че когато си бил министър председател, можеш да бъдеш външен министър, тъй като най-важно е за бъдещето предопределение в регулаторите да има в действителност самостоятелни хора.

Така шеговито Кирил Петков разяснява изявление на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. По-рано той съобщи:

На Найо му споделям това, което сме се договорили. Той ще им го съобщи. Говорим се през Найо. Ние си приказваме обществено, няма манастири, лобита, хотели. През последните месеци толкоз кавги се развихриха, госпожа Арнаудова забрани на всички от ГЕРБ да се явяват по медиите. 15 дни мълчахме. “

Петков бе безапелационен, че на 6 март ще има ротация.

„ Найо ми сподели, че той в действителност има доверие на Мария Габриел и Николай Денков. И че ни предлага, на мен и на господин Борисов, да изчакаме, до момента в който те дадат крайните си мнения. Каза ми и да не се тормозим, в медиите приказваме нещата, които ни вършат симпатични “, съобщи той.

То бе безапелационен, че няма различен приход с изключение на този, който взима от Народното събрание. Това можело да се потвърди с декларация.

„ Това, което подсигурявам, е, че и Денков, и Василев, и спортният министър, не са забъркани в корупция “, сподели Петков. Но системите срещу корупцията към момента не били съвършени.

“В тази политическа конкуренция всеки се дебне толкоз доста. Това е може би най-бързият метод да почистим всевъзможни подозрения за корупция сред политическите партии ”, счита Петков.

Според него това отстранява шансът за корупция на най-високите равнища в страната, само че би трябвало да се работи по решение на този проблем и по най-ниските равнища.

Петков акцентира, че те би трябвало да оставят Габриел и Денков да работят в тандем, а не да им се месят с рекомендации.

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР