Аз проследих , от който разбрах, че нашата армия е

...
Аз проследих , от който разбрах, че нашата армия е
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Разбрах от КСНС, че армията ни е в лошо състояние, което контрастира с идеята ние да се защитим сами

Аз наблюдавах , от който разбрах, че нашата войска е в неприятно положение, че нейното модернизиране не дава отговор на провокациите, които са сега за сигурността, само че това внезапно контрастира с концепцията ние да се защитим сами. И в миг, в който светът разисква Украйна и рецесията в Украйна, която е опасност за сигурността, и на Европа, и на Черноморския район, и за стабилността в НАТО, КСНС не излиза с позиция по тази рецесия и най-важното - за рисковете от тази рецесия за българската национална сигурност. Това съобщи в ефира на bTV някогашният външен министър Надежда Нейнски. Тя добави, че е очаквала КСНС да излезе с доста постоянна национална позиция по тематиката и акцентира, че е доста значимо позицията на България да бъде единна.

Нейнски цитира, съгласно който сигналите са доста разнопосочни и няма удостоверение, че съветските войски се изтеглят . " Може да се смята, че вършат маневри. Те не бързат да вършат изводи от това, което беше декларирано от съветската страна. В самото си изявление той споделя, че НАТО и неговите съдружници, измежду които са Съединените щати, се готвят за всевъзможни разновидности ", сподели още тя.
 Румен Радев: Заплаха на сигурността ни има
Румен Радев: Заплаха на сигурността ни има

Да мислим за проблемите на армията от самото начало

Едно от най-важните неща в изявлението на американския президент е, че член 5 ще бъде прибавен за всяка една страна членка на НАТО без изключение, означи Надежда Нейнски.

Според нея към момента и дипломацията остава отворен вид за разрешаване на спора.

Нейнски уточни, че се обмислят съществени ограничения за реакция при положение на навлизане на Русия в Украйна, измежду които доста тежки финансови наказания и резолюция в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. " Това ще бъде и доста тежък репутационен удар върху Русия, тъй като тя в действителност ще изпадне в изолираност ", означи Надежда Нейнски.
 Захарова: Съединени американски щати в никакъв случай не са плащали за отбрана на свободата
Захарова: Съединени американски щати в никакъв случай не са плащали за отбрана на свободата

Така отговори на Джо Байдън

По думите й доста анализатори считат, че Русия няма да нанесе боен удар против Украйна поради възможните финансови сакции, интернационална изолираност и заплахата от пораждане на напрежение в самата Русия, защото доста от хората там смятат украинците за доста близки до тях хора, в резултат на което може да пострада и престижът на Путин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР