Аз, проклетникът 3 - продължението на обичаната анимация, родила миньоните,

...
Аз, проклетникът 3 - продължението на обичаната анимация, родила миньоните,
Коментари Харесай

"Аз, проклетникът 3" тръгва по кината

" Аз, проклетникът 3 " - продължението на обичаната анимация, родила миньоните, потегля по кината от през днешния ден, 30 юни. С гласовете на основните герои още веднъж ще приказват комиците Стийв Карел и Кристен Уийг плюс новото попълнение - основателят и сценарист на сериала " Саут Парк " Трей Паркър.

Проклетникът Гру (Карел), който в предишните серии се трансформира в наивник под въздействие на осиновените дъщери, и брачната половинка му Луси, този път се сблъскват с двойно предизвикателство. Двамата са уволнени от новата си работа на антизлодеи поради несполучливия опит да се оправят с Балтазар Брат - залязла телевизионна звезда от 80-те, окуражена да завоюва популярност в ново поле - проклетията.

Фотогалерия: Кой ще бъде най-големият омразник на 2017 година >
Брат - захласнат от крещящата мода, музиката и неприятните прически на десетилетието воин - е озвучен от Трей Паркър. Паралелно с това Гру открива Дру - собствен брат близнак, отдал се на фамилния поминък на злодеянията и съпровождащия го първокласен живот. Братското състезание и унижението от Брат предизвикат Гру да се завърне към остарялото си аз.

" Аз, проклетникът 3 " е по кината от тази заран, дублиран на български език, а " Дневник " дава късмет на читателите да завоюват брандирани награди от кино лентата с новата си киноигра. Подредете пъзелите до последните минути на неделя, 2 юли, и ще имате троен късмет да бъдете измежду спечелилите от томболата.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Аз, проклетникът (9)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР