Аз познавам много банкери, но никога не съм успявал и

...
Аз познавам много банкери, но никога не съм успявал и
Коментари Харесай

Йордан Цонев смаза Валери Симеонов: Цинизъм е да е министър, има огромни грехове към...

„ Аз познавам доста банкери, само че в никакъв случай не съм успявал и не съм желал да склоня някой да наруши закона “, разяснява в утринния блок на Нова телевизия Йордан Цонев от Движение за права и свободи. „ Много пъти съм бил в кабинета на Цветан Василев, в кабинети на други банкери и в моя кабинет, само че в никакъв случай не съм знаел по какъв начин се е управлявала КТБ “, изясни политикът.

Цонев разясни, че не знае нищо за връзки сред Делян Пеевски и Цветан Василев, за това кой стои зад абревиатурата Д.П. „ Всички неща, които се приказват в общественото пространство е добре да се потвърждават, а не да се шантажира какво е имало “, безапелационен бе депутатът от Движение за права и свободи.

Йордан Цонев показа, че не знае дали Василев е ухажвал политици и посочи, че в случай че има такава информация е щял да я оповести. Политикът счита, че най-важното събитие през днешния ден е 100-те дни от кабинета „ Борисов 3 “.

Цонев писа три на държавното управление и съобщи, че министър председателят е направил съществени неточности досега. Той дефинира като огромен проблем за неналичието на стратегия за демографската рецесия, за развиването на стопанската система и за политиката на приходите.

Депутатът счита, че е цинизъм Валери Симеонов да дава отговор за демографската рецесия у нас и разясни, че вицепремиерът има съществени грехове към етническия мир в страната.

Цонев бе безапелационен, че формулата на кабинета “Борисов 3 “ е извънредно неверна. По думите му има единствено скандал след скандал. „ Хаосът, който царува в това ръководство компрометира напъните на премиера, напъните на ПГ на болшинството “, сподели още Йордан Цонев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР