Аз по никакъв начин не съм участвал в к от

...
Аз по никакъв начин не съм участвал в к от
Коментари Харесай

Никола Минчев готов да съдейства на прокуратурата по казуса Да запазим Корал

Аз по никакъв метод не съм взел участие в к от управителните органи на " Да запазим Корал " . Няма по какъв начин да кажа от кое място се появява името ми в данните на документа от " Биволъ " на Атанас Русев. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев пред публицисти към проблема с някогашния министър председател и сегашен съпредседател на ПП-ДБ Кирил Петков.

Коментарът си той направи преди съвещанието на краткотрайната парламентарна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия към групата на Мартин Божанов-Нотариуса.

Той уточни, че няма адвокатска процедура да се копират подписи и да се поставят на избрани документи. Практиката в такива случаи е юристът да изготви документи, да ги изпрати на клиента, да ги подпише и да ги върне назад - това била общоприетата адвокатска процедура.

Никола Минчев посочи, че прокуратурата не се е свързала с него , само че изрази подготвеност в първия миг, в който районната прокуратура го потърси, да даде показания пред тях.
 Бившият пиар на Политическа партия: Кирил Петков мислеше, че има устното единодушие на
Бившият пиар на Политическа партия: Кирил Петков мислеше, че има устното единодушие на " Да запазим Корал "

Петков и Атанас Русев били най-хубави другари

Случаят разяснява и Лена Бориславова. Във Facebook тя разгласи, че е подготвена да се откаже от имунитета си сега, в който той стане спънка за следствие.

Въпреки че Бориславова сега не е народен представител, тя би получила имунитет, в случай че взе участие в листите на партията за идните избори.

Тя дефинира протичащото се през последните дни като поредна политическа офанзива в навечерието на предварителни парламентарни избори.

" По този проблем, оказа се, прокуратурата ще работи. Прекрасно. Предстои истината за случилото се и за сигналоподателите на ДАНС да стане очевидна в правосъдната зала ", написа тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР