Аз излизам от тази среща по-скоро с оптимизъм. Всички трябва

...
Аз излизам от тази среща по-скоро с оптимизъм. Всички трябва
Коментари Харесай

Иванов след разговорите с ПП: Излизам с оптимизъм, мандатоносителите и Асен Василев ще успеят

" Аз излизам от тази среща по-скоро с оптимизъм. Всички би трябвало да разбираме, че тласкането на страната към избори е безконтролно и че ще бъде осъдено от гласоподавателите. Смятам, че мандатоносителите и Асен Василев ще съумеят ". Това сподели съпредседателят на Демократична България Христо Иванов след диалозите с Политическа партия за сформиране на кабинет с техен мандат в границите на този кабинет.

" Считаме, че всички би трябвало да подходим отговорно и да предотвратим 4-ти следващи избори ", повтори той, като акцентира че са изказали признателност на сътрудниците си за свършеното през 6-те месеца.

Христо Иванов очерта и тематиките, които те са добавили като предпочитани в програмата, която ще се сформира:  " Възприемайки целите,  обявени през вчерашния ден от Кирил Петков и през днешния ден с колегите от Българска социалистическа партия в социалната сфера, ние прибавяме конституционна  реформа – тематика, за която би трябвало да се търсят необятни национални единодушия, енергийната самостоятелност, Шенген и Еврозоната. Също по този начин модернизиране на българските въоръжени сили и подсилване на Сектор „ Сигурност ”. Много значими са тематиките за образованието, културните политики и демографията като независим акцент в активността на държавното управление ".

Асен Василев уточни, че конструкция и личен състав на държавното управление към този момент не са обсъждани. В неделя следобяд не престават диалозите с депутатите от Има Такъв Народ, които към този момент са напуснали партията, и с останалите народни представители, които считат, че са способни да взимат независими решения. 

Източник и фотография: НОВА
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР