“Аз исках да разкажа история за любовта- колко е силна,

...
“Аз исках да разкажа история за любовта- колко е силна,
Коментари Харесай

Георги Костадинов с елегия за любовта в „Нашето небе“

“Аз желаех да опиша история за любовта- какъв брой е мощна, огромна, велика, безконечна. И може в един миг да преобърне индивида ”, споделя финалистът от Гласът на България

 

Със старта на новия сезон на „ Гласът на България “ невероятният Георги Костадинов дава музикален мотив да си спомним за предходния. Преди година геният на Георги покори публиката като част от тима на Иван Лечев.

 

Мастерът не криеше благосклонностите си към него, а неповторимият му глас и вокални благоприятни условия му осигуриха постоянна почитател база и доста боготворене до самия край.

 

Година по-късно Георги Костадинов претърпява още веднъж и още веднъж страстта от срещите с публиката на множеството участия, на които е гост-изпълнител. Едновременно с това основава и авторска музика, като при започване на есента прибавя към персоналната си музикална сбирка и нова ария.

 

„ Нашето небе “ подава силна  доза от силата на Георги Костадинов-искрена, прочувствена, лирична и въздействаща. Изпълнителят споделя пристрастеността си да споделя блестящо за хубавите и положителни аспекти на живота, които, погълнати от егоизма и суетата, от време на време не виждаме.

 

„ А хубост има на всички места към нас- прибавя Георги и самоуверено без да изневерява на себе си приказва за най-красивото възприятие. ”

 

Точно тя, любовта в другите моменти от живота е в основата на „ Нашето небе “. Сюжетът на видеото, майсторски режисирано от Иван Димитров -Torex,  е въплъщение на чувствена елегия. То разкрива история отвън рамките на възрастта. История-пътеводител сред предишното, сегашното и бъдещето, в която всеки може да се открие.

 

Идеята за сюжета на клипа е на самия Георги, като изпълнителят споделя, че е въодушевен от персоналната си житейска приказка с половинката си, певицата Елена Кокорска. Точно нейният глас и този на надарената й сестра Кръстина Кокорска-Криста, звучат в песента.

 

В основата на музиката също е канто на Георги, което виртуозният Антони Рикев развива до вълнуваща мелодия, а изпълнителят не крие възхищението си към работата на Рикев и удоволствието от взаимната им работа.   

 

Целият този звезден микс, прибавен към креативния почерк и персонална харизма на Георги Костадинов, вършат „ Нашето небе “ наложителния детайл за новия музикален сезон. 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР