Аз бих те мотивирала много, но ти няма да го

...
Аз бих те мотивирала много, но ти няма да го
Коментари Харесай

Пам: Почина човекът, който ме мотивира за Ергенът

" Аз бих те стимулирала доста, само че ти няма да го направиш! " - тази имитация от треньорката на Пам се оказва задоволителна за нея, с цел да я провокира да се запише в " Ергенът ".

" Само това очаквам - някой да ми каже - " Ти това няма да го направиш! "

Записва се съвсем на смешка, откакто открива, че животът я е заобиколил с  " девойки, които ми споделят по какъв начин не се усещат задоволителни, макар че имат сътрудник до себе си, кариерни триумфи, привлекателна визия. Чустваха се смачкани! "

С тях си приказва за идния втори сезон на " Ергенът ", в който подозирала, че ще бъдат представени  едни и същи модели дами. 

" Извикаха ме незабавно. На самия кастинг незабавно бяха подготвени да подпишем, с цел да са сигурни, че ще отида, само че аз отхвърлих. "

Притеснявало я не друго, а фактът  " дали българската аудитория е подготвена за нещо такова ".

Тогава треньорката й споделя нещо, което тя и до през днешния ден помни.

" Каквото и да кажат по твой адрес, аз постоянно ще бъда до теб! Това беше индивидът, който доста ме стимулира. "

Казват, че зад всеки съумял мъж постоянно седи една жена. Когато такава жена е мотивацията на друга жена обаче, приказваме за нещо доста повече. Много повече от другарство и доста повече от женска поддръжка. И такива връзки идват, с цел да ни покажат, че въпреки да можем толкоз доста неща сами, стъпваш по-леко и решително с човек до себе си.

" Казах си, че каквото и да се случва - постоянно ще има мои близки, които ме познават каквато съм, ще ме поддържат и каквото и да се случва вътре, аз ще бъда достоверна и ще бъда себе си. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР