Аз Алкмаар спечели с 2:1 домакинството си на Днипро-1 и

...
Аз Алкмаар спечели с 2:1 домакинството си на Днипро-1 и
Коментари Харесай

Аз Алкмаар в крайна сметка си взе домакинството на Днипро-1 с гол в края

Аз Алкмаар завоюва с 2:1 семейството си на Днипро-1 и победи в своята група Е в последния кръг на Лигата на конференциите. Попаденията за домакините бяха дело на Йенс Йодгаард още в 8-ата минута и Евангелос Павлидис три минути преди края на постоянното време, а сред тях Артьом Довбик съумя да възвърне равенството в 40-ата.

Нидерландският отбор взе ранна преднина още в 8-ата минута, когато съумяха да лишават към наказателното поле и по-късно центрирането попадна на главата на Йенс Йодгаард, който откри за 1;0.

Днипро съумя да изравни пет минути преди края на първата част, когато гостите реализираха положително разиграване към наказателното поле и в последна сметка центриране на към метър пред голлинията бе маркирано от Артьом Довбик.

Домакините въпреки всичко стигнаха до нова преднина няколко минути преди края на дуела, когато Евангелос Павлидис се разписа с глава за 2:1.

По този метод нидерландският отбор си подсигурява спечелването на първото място в групата, откакто събра 15 точки, а Днипро-1 в последна сметка остана на второто място и също ще играе през пролетта в шампионата.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР