Айнтрахт Франкфурт записа първи домакински успех от началото на сезона

...
Айнтрахт Франкфурт записа първи домакински успех от началото на сезона
Коментари Харесай

Късна драма донесе първа домакинска победа на Айнтрахт

Айнтрахт Франкфурт записа първи домашен триумф от началото на сезона в Бундеслигата. „ Орлите” се постановиха с 2:1 над Унион Берлин в среща от 13-ия кръг на шампионата. Джибрил Соу и Евън Ндика надълбоко в добавеното време се разписаха за спечелилите, до момента в който Макс Крузе беше прецизен за „ железните”.

За Айнтрахт това бе трета поредна победа и с 18 точки заема 12-о място във краткотрайното класиране. Унион е шести с две точки повече.

В 8-ата минута Тайво Айуонии можеше да се разпише от близка отдалеченост, само че Кевин Трап избави. В 22-ата минута „ орлите” поведоха. Изчистена топка попадна в Джибрил Соу, който с удар от границата на наказателното поле вкара за 1:0.

Четири минути по-късно удар с глава на Дайчи Камада срещна гредата. В 37-ата минута удар на Филип Костич след пас на Рафаел Боре мина около лявата греда.

В 62-ата минута Ндика фаулира Айуонии в наказателното поле. След намесата на ВАР Саша Щегеман уточни бялата точка. Зад топката застана Макс Крузе, който изравни.

В 71-ата минута Андреас Луте се намеси уверено след удар на Гонсало Пасиенсия. В продължението на мача още веднъж Пасиенсия можеше да се разпише, само че отново пропусна.

В петата минута на добавеното време Евън Ндика се извиси след центриране на Костич отдясно и с глава донесе триумфа на Айнтрахт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР