Ая Митева с кобила Кортезина стана шампион в категорията Млади

...
Ая Митева с кобила Кортезина стана шампион в категорията Млади
Коментари Харесай

Ая Митева е шампион в категорията Млад ездач на държавното първенство по прескачане на препятствия

Ая Митева с кобила Кортезина стана първенец в категорията " Млади ездачи " на провелото се държавно състезание на конна база " Тракиец " в с. Житница. 18-годишната състезателка на ККС " Конкур " се пребори за първото място в тридневна конкуренция.

Среброто заслужи Милко Кочев с Карино от ККС " Пълдин ", а бронза е за Елиза Чолакова с Вени Види Вичи от ККС Агалар.

Държавен първенец за 2023 година в категория юноши до 18 год. стана Ивана Ангелова с коня си Интро-К Ван`т Катенхай Z от ККС Студенец. Ангелова е държавен първенец и в най-високия клас Т при мъжете и дамите в две следващи години.

Сребърният орден при юношите завоюва Ася Петрова с Кураж от ККС Престиж, а бронза извоюва Десислава Миланова с Гого от ККС Агалар.

Държавен първенец за деца стана Стойко Манавски с Чародей от ККС Буцефал Ендюранс, второто място е за Марта Колушева с Фюри Д`аржон от ККС Престиж, а на трето се класира Калина Стойчева с Леман от ККС Пълдин.
При дилетантите в категория А, държавен първенец за 2023 година стана Петър Чолаков с Чу Чу от ККС Агалар. При Аматьорите категория Б държавен отличник е Вероника Атанасова с Лавраз от ККС Екуита.
При понитата в категория А златото заслужи Лора Чолакова с Вен Виес Мис Монреал от ККС Агалар.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР