ай-оборотната сексоложка у нас Наталия Кобилкина ще блесне в нова

...
ай-оборотната сексоложка у нас Наталия Кобилкина ще блесне в нова
Коментари Харесай

Ново 20! Наталия Кобилкина става актриса

ай-оборотната сексоложка у нас Наталия Кобилкина ще блесне в нова светлина. Палавата брюнетка ще се разпише с присъединяване във втори сезон на сантименталната комедия „ Съни бийч “, чиято премиера ще се състои на 2 май.

Засега не се знаят детайлности за ролята на доктор Ко, както я назовават почитателите.

Ще има и други нови попълнения в прослойка, измежду които Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Жоро Тошев, Влади Въргала и Анжела Недялкова, която получи интернационално самопризнание с присъединяване си в продължението на английския кинохит „ Трейнспотинг “ под режисурата на Дани Бойл.

Действието във втората порция епизоди още веднъж ще се развие в Слънчев бряг, само че Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) ще се вихрят в нов хотел.

Въпреки че са спечелили една победа против арогантния Никола (Явор Бахаров), в този момент четиримата още веднъж ще би трябвало да се изправят против него. Този път обаче той освен ще бъде по-добре квалифициран, а и ще бъде обкръжен със мощни и хитри съдружници. В играта на нерви сред враждуващите лагери ще изплува една добре защитавана загадка и ще изскочи един значим коз.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР