ай-добрият български боксьор Кубрат Пулев няма да подцени мача срещу

...
ай-добрият български боксьор Кубрат Пулев няма да подцени мача срещу
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Не знаех, че Букър е бивш затворник, мачът е като за световна титла

ай-добрият български боксьор Кубрат Пулев няма да подцени мача против Райдъл Букър, който ше се организира във Фресно, щата Калифорния (САЩ). Кобрата счита, че тази борба е също толкоз значима за него, колкото и последващия мач за международната купа.

" Не знаех, че Райдъл Букър е някогашен пандизчия, само че това няма никакво значение за дуела ми с него. Мачът е като за международната купа, тъй като, в случай че изгубя, няма да имам късмет да се боксирам за нея ", съобщи по Пулев в утринния блок на Българска национална телевизия.
 Потвърдено е, че Кубрат Пулев и Райдъл Букър ще се боксират на 9 ноември във Фресно
Потвърдено е, че Кубрат Пулев и Райдъл Букър ще се боксират на 9 ноември във Фресно

Мачът е подгряващ на гвоздея на вечерта Джамел Херинг против Ламонт Роуч

" Добър боксьор е, добър връх от победи има. Не е за подценяване. Няколко боксьори отхвърлиха, само че това е в действителност индивидът, който ще излезе против мен и ще играем на 9 ноември.

Всичко е супер. Подготовката ми върви, нищо не ме тормози. Чувствам се съвършено. Имам доста повече сила от други мои съотборници. Здрав съм.

Този мач е извънредно значим, тъй като в случай че изгубя, няма да се удрям за международната купа. Смятам, че в първата половина на 2020 година мач за международната купа би трябвало да има. Но аз в този момент съм се концентрирал върху този съперник, не недооценявам никого. Ще изляза съсредоточен, ще бъда на 100% за победа, с цел да изкача предпоследното ходило ", показа българският нокаутьор.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР