Авторката на книгите за Хари Потър Джоан Роулинг заяви, че

...
Авторката на книгите за Хари Потър Джоан Роулинг заяви, че
Коментари Харесай

Писателката за Хари Потър скочи на актьорите

Авторката на книгите за Хари Потър Джоан Роулинг съобщи, че в никакъв случай няма да елементарни на звездите от филмовата поредност Даниел Радклиф и Ема Уотсън, поради решението им обществено да поддържат организация, която моли са промяна на пола при деца.

Писателката, която е отявлена активистка за правата на дамите сподели, че хората, които поддържат промяна на пола при децата, би трябвало да се извинят на " всички уязвими дами “.

Роулинг гласно се опълчи на това да се разреши на децата да сменят пола си, до момента в който Радклиф и Уотсън бяха открити в поддръжката си на транс общността. В обява X/Twitter Роулинг сподели, че е " покруса “ да се разреши на деца да трансформират пола си. В преписка със свои почитатели Роулинг доабви, че в никакъв случай няма да елементарни на Радклиф и Уотсън за поддръжката им към придвижването и добави, че " дължат доста обществено опрощение ". 

" Знаменитости, които се причислиха към придвижване, целящо да подкопае мъчно извоюваните права на дамите и които използваха своите платформи, с цел да поддържат промяната на пола на малолетни, дължат опрощение “, добави тя.

Дж. К. Роулинг неведнъж е заявявала обществено, че е срещу транссексуалните хора, което й донесе доста рецензии в родната й Англия, напомня " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР