Авторитетното френско издание L’Equipe излезе с информация, че националът Н`Голо

...
Авторитетното френско издание L’Equipe излезе с информация, че националът Н`Голо
Коментари Харесай

Медиите във Франция отписаха Канте за Мондиала в Катар

Авторитетното френско издание " L’Equipe " излезе с информация, че националът Н`Голо Канте по всяка възможност ще пропусне Световното състезание по футбол в Катар поради травма. 

Французинът има проблеми с подколянното сухожилие, които той получи още през август и към този момент втори месец не му разрешават да се върне в игра за клубния си Челси.

Наскоро Канте възобнови тренировки, само че наставникът на лондончани Греъм Потър по-рано през днешния ден показа, че обстановката с полузащитникът не наподобява по никакъв начин добра.

Тези негови думи директно засягат и селекционера на Франция Дидие Дешан, който се надява, че ще може да разчита на Н`Голо Канте по време на Мондиала в Катар.

Ако прогнозата на " L’Equipe " обаче се окаже вярна, то Дешан ще би трябвало да се лиши от услугите на Канте, който бе част от тима на " петлите ", който преди четири години победи със международната купа в Русия.

Евентуалното неявяване на Канте не е единствената неприятна вест за наставника на Франция, защото за момента не е ясно дали той ще може да разчита и на Пол Погба, който въобще не е играл през този сезон, откакто се контузи още по време на лятната подготовка на Ювентус.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР