Авторите на най-добрите творби в конкурса Моите приятели от друг

...
Авторите на най-добрите творби в конкурса Моите приятели от друг
Коментари Харесай

Наградиха победителите в конкурса за рисунка Моите приятели от друг етнос“

Авторите на най-хубавите произведения в състезанието " Моите другари от различен етнос " бяха наградени за своя гений и дейна активност.

Конкурсът е част от Проект за безплатна финансова помощ  BG05M2OP001-3.002-0040 " Интегриран метод за реализиране на значими и устойчиви резултати в просветителната интеграция на възпитаници от етнически малцинства в община Бургас ", Оперативна стратегия " Наука и обучение за образован напредък ".

Зам.-кметът Йорданка Ананиева показа постигнатите резултати по плана. По време на неговото осъществяване са основани 6 клуба " Говоря и пиша на български език " и 6 клуба " Приятели на книгата " в 6 съществени учебни заведения.

Допълнително образование по български език и литература са минали над 170 възпитаници, включително 79 принадлежащи към маргинализирани групи. Проведени са над 2400 часа спомагателна подготовка. В навечерието на 24 май и на 1 ноември са извършени три надпревари - " Говоря и пиша на български език " и три надпревари - " Приятели на книгата ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР