автор: Николай МалиновСАЩ определили като колективно наказание или колективно изнудване“

...
автор: Николай МалиновСАЩ определили като колективно наказание или колективно изнудване“
Коментари Харесай

САЩ, колективната вина и световната логика 

автор: Николай Малинов

Съединени американски щати определили като „ групово наказване или групово изнудване “ прекратяването на присъединяване на Москва в съглашението за експорт на зърно от Украйна. Така бил споделил представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Нед Прайс.

Сетиха се американците нещо за груповата отговорност!

Конфискуването на съветски активи за 300 милиарда $ от Запада разследване на лична виновност на съветските жители ли са? Забраната за руснаци да пътуват из Европа отговор на лична виновност на всички тези руснаци ли е? Недопускането на съветски спортисти до присъединяване в интернационалните надпревари заради лична виновност на тези спортисти ли е? Уволнението на основния диригент на Мюнхенската филхармония Валерий Гергиев заради персонална негова виновност за войната ли е? Пушкин персонално защо е отговорен, та му смъкват паметниците? Дори съветските котки бяха осъдени да не вземат участие в интернационалните състезания! И котките ли носят лична виновност за държанието на Путин и Шойгу?

Със своето двуличие, пренебрежителност и проява на мускули Западът унищожи интернационалното право! Двойни стандарти до двойни стандарти! Иначе Съединени американски щати имали някакви забележки към Русия за „ груповите санкции “!

По същото време от ден на ден рационално мислещи хора по света стартират за схващат, че в случай че в днешния конфликт в Украйна победи Русия, краят на многополюсния свят ще е бърз и безалтернативен. Ако монополът, учреден на силата и бруталността, изчезне, и на двойните стандарти ще им бъде извадено жилото.

Ако Европа без Съединени американски щати по знамение успее да победи, Съединени американски щати стават второразряден състезател, и това също води до победа на многополярността.

Ако пък Съединени американски щати се намесят по този начин, както си знаят, от това ще последва Армагедон за цялото човечество.

Мирът е безалтернативен. Така както и успеха на Русия. Така както и успеха над геополитическия монопол. Така както и успеха над двойните стандарти. Въпрос на време. Логиката изисква Западът да се контракти, даже и единствено заради обстоятелството, че без Русия Западът ще загуби битката с Китай.

Да де, но тези разсъждения са за мислещи хора. А в случай че човечеството реши да се откаже от логиката и мисленето? Ами ще последва Finita la commedia.

Та такива разнопосочни мисли буди у мен митингът на Съединени американски щати против „ груповото наказване “, упражнявано от Русия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР