Автор на грабеж разкриха криминалисти от Второ РУ в Пловдив.

...
Автор на грабеж разкриха криминалисти от Второ РУ в Пловдив.
Коментари Харесай

Заловиха крадци и побойници в Пловдив

Автор на обир разкриха криминалисти от Второ районно управление (на МВР) в Пловдив. Усилената им работа стартирала в понеделник, когато служителка в заложна къща се оплакала, че чужд клиент й лишил принудително златни украшения и избягал в незнайна посока. При проведените бързи оперативни и издирвателни дейности чиновниците влезнали в дирите на 29-годишен пловдивчанин. Той е арестуван за период до 24 часа, а по случая - формирано досъдебно произвеждане.

Междувременно шестима са арестувани директно след осъществена кражба в землището на Брезово. Около 17.30 ч. през вчерашния ден чиновниците на реда подхванали незабавна инспекция на сигнал за откраднати 11 рулонни бали сено от частен аграрни парцел край града. Още същата вечер в полицейския арест били отведени причинителите – петима локални поданици с криминалистични регистрации и 19-годишно момче. Срещу всички се води бързо произвеждане в РУ-Раковски.

Също по този начин мъж от Куртово Конаре е с леки пострадвания след нанесен му побой от двама негови съседи. Сигнал за спречкването на улица в упоменатото село бил получен към 21 ч. в понеделник в полицията - в Стамболийски, а пристигналите на място, униформени открили самоличността на тримата участници. Пострадалият е прегледан от екип на незабавна помощ и освободен за домашно лекуване. Нападателите му са арестувани за едно денонощие и против тях се води досъдебно произвеждане за нанасяне на телесна щета по хулигански подбуди.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР