Автомобилният бранд BMW в Китай представи този нов рекламен филм

...
Автомобилният бранд BMW в Китай представи този нов рекламен филм
Коментари Харесай

Бащата чудо - рекламния филм на BMW Китай

Автомобилният бранд BMW в Китай показа този нов рекламен филм от 14 минути, с който празнува бащите в страната и отбелязва силата на духа им да се трансформират в супергерои за синовете си.

Видеото е дело на рекламна организация Wieden+Kennedy Шанхай и популяризира модела автомобил BMW X3. В него взе участие известният актьор Марк Жао, който влиза в ролята на татко, чийто наследник пораства до момента в който го следи по какъв начин се оправя със задачата да бъде баща, на който може да се разчита и по едно и също време сполучлив предприемач. 

Тъй като синът му обаче не схваща изцяло сложността на живота на татко си, той си показва приказен свят, в който с цел да прекара време с него, татко му би трябвало да се пребори с въобръжаеми злодеи като Тъмната кралица, група кунг-фу бойци и зли похитители. Накрая даже в този утопичен свят таткото съумява да избяга от всички тях в трагична автомобилна конкуренция - несъмнено, благодарение на своето BMW X3.

" Надеждността е качество у хората (и колите), което постоянно е одобрявано за даденост и въпреки всичко всички ние се нуждаем от един човек, който да бъде котвата на непоклатимост в живота ни ", разяснява Окан Уста - криейтив шеф на организация W+K Шанхай, представен от brandinginasia.com. " Искахме да създадем тяхната борба по-голяма от живота, като я покажем посредством вихрещото се въображение на едно дете. Това е универсална борба, която допира толкоз доста животи, в това число и моя като нов татко ", продължава той. 

Филмът приключва със мощно посвещение - на хората, които реализират триумфи в Китай - " тези, чиито суперсили постоянно са там за нас ". 

Ето го и него. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР