Автомобилите са един от най-скъпите луксозни стоки. Колко и странно

...
Автомобилите са един от най-скъпите луксозни стоки. Колко и странно
Коментари Харесай

Бутилка алкохол, която струва колкото осем Ferrari-та

Автомобилите са един от най-скъпите първокласни артикули. Колко и необичайно да звучи, има алкохолни питиета, които костват даже повече от нов безценен автомобил. NewsWireNGR събират няколко такива образеца за най-скъпите алкохолни питиета в света, като някои от тях са толкоз скъпи, че цената им е задоволителна за закупуване на седем автомобила Rolls-Royce и осем Ferrari-та.
 Консумация на алкохол, България и кои са страните в Европа, където се пие най-вече
В кои страни в Европа се пие най-вече алкохол

И къде е България в статистиката

10. Diamond Jubilee от Johnnie Walker - 200 хиляди $

Diamond Jubilee е уиски, направено в чест на 60-ата годишнина на кралица Елизабет II на трона. Налично е в Сингапур и коства цели 200 хиляди $.

9. Macallan Lalique Scotch - 464 хиляди $

Редкият скоч отлежава от подправени с шери дъбови бъчви от Испания. Учудващо, само че цялата облага от продажбата му се насочва към " обезпечаване на безвредна питейна вода ". Една в действителност благородна идея.

8. 1945 Romanée-Conti - 558 хиляди $

Бутилката вино от 750 мл на Romanée-Conti доближава до впечатляваща цена от към 558 000 $. Romanée-Conti от 1945 година продължава да се слави с отличните си виновност. Те идват от спокойния град Вон Романе, прочут с грандиозните си лозя.

Що се отнася до скъпия им лукзозен артикул, той е от реколтата еднорог, която стои в основата на виното Romanée-Conti. То е създадено в лимитирана серия от 600 бутилки. И най-после, само че не по значение. безупречното предпазване за повече от 78 години си заслужава инвестицията в него, в случай че разполагаме с тези пари.

7. Mendis Coconut Brandy - 1 милион $

Това прелестно бренди се дестилира от нектара на кокосовите цветя и отлежава две години в буре от особено дърво. С финия мирис на кокос, бутилката, струваща 1 милион $, е номерирана и заверена от създателя на дестилерията.

6. Diva Vodka - 1 милион $

Diva Vodka се прави с естествена изворна вода, след което се дестилира три пъти, преди да бъде филтрирана през скъпоценни камъни и диаманти. Ако това не ни се коства задоволително първокласно, коства си да кажем, че водката се налива в бутилката, инкрустирана с кристали Swarovski. Така наречената " процедура за филтриране, основана на диаманти " значително изяснява цената от 1 милион щатски $.

5. Russo-Baltique Vodka - 1.35 милиона доларa

Бутилките се оферират в неповторим дизайн на ретро коли, а капакът на всяка бутилка е изработен от 24-каратово злато с инкрустирани диаманти.

4. Henri IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne - 2 милиона $

Конякът отлежава над 100 години и е наименуван " ДНК на коняка ". Освен това бутилката е потопена в 24-каратово жълто злато и стерлингова платина, което й дава цената от 2 милиона щатски $. Към това прибавяме и 6500 диаманта. Бутилката е създадена от Ley.925, който основава и най-скъпата текила в света.

3. Tequila Ley 925 - 3.5 милиона $

И като стана дума, ето я и нея - най-скъпата текила в света. Съобщава се, че тази толкоз скъпа и неповторима текила към момента не е продадена. Производителите настояват, че има 6400 разнообразни диаманта върху бутилката, с цел да помогне за възстановяване на усета на текилата. Как тъкмо, не ни е доста ясно, само че бихме пробвали на драго сърце една чашка.

2. Billionaire Vodka - 3.7 милиона $

Водка Billionaire, с мото на марката " Добре е да си крал ", създава алкохолни питиета напълно ръчно и напълно по поръчка. Всяка бутилка е направена по строго секретна съветска рецепта и се създава в дребни микропартиди, с цел да се подсигурява ексклузивност. Всяка бутилка е покрита с 3000 диаманта и кристали Swarovski и е проектирана от Леон Вере.
 Cocoroco, Everclear, Mariënburg и 7 алкохолни питиета с над 90% алкохолно наличие
Напитките с над 90 % наличие на алкохол

Вкус, който те изгаря (буквално)

1. Isabella Islay Whisky - 6.2 милиона $

Уискито Isabella Islay е покрито с 8500 диаманта, съвсем 300 рубина и е изработено от еквивалента на две кюлчета бяло злато, покриващи тънък британски бистър декантер. Всяка обособена бутилка Isabella Islay е направена ръчно съгласно желанията на клиента.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР