Автомобилът Audi на волейболиста на Зенит (Санкт Петербург) Александър Волков

...
Автомобилът Audi на волейболиста на Зенит (Санкт Петербург) Александър Волков
Коментари Харесай

Златното “Ауди на Александър Волков бе намерено в езеро с дупки от куршуми и следи от кръв

Автомобилът Audi на волейболиста на Зенит (Санкт Петербург) Александър Волков бе открит Петровското езерце, оповестява " " Фонтанка " .

Изданието твърди, че колата е била с голям брой дупки от патрони в задната част, а в колата имало парцали, които покривали кафяви петна. Сайтът ivbg.ru удостоверява информация за дупки от патрони. На мястото на престъплението е изпратено екип на полицията, който е задържал двама мъже, които се опитвали да смъкват номера от колата.

" Мойка 78 " оповестява, че пресслужбата на Зенит (Санкт Петербург) е отрекла, че по колата са открити дупки от патрони, а в кабината са сложени парцали с кръв. Факт, е че колата е извадена от езерото, не бе отречена от клуба, на олимпийския първенец от Лондон 2012.

По-късно от Зенит излязоха с публично изказване , което молко по-късно бе изтрито. В него се споделя, че колата на играча е била открадната.

„ Клубът би желал да опровергае слуховете, публикувани от редица ненадеждни медии, че колата на олимпийския първенец Александър Волков е открита със следи от патрони. Клубът оповестява, че колата " Ауди А8 ", благосъстоятелност на Волков, е била открадната на 26 май от неидентифицирани лица и след това открита в Петровското езерце с разрушени прозорци. По този случая се организира полицейско разследване”, се споделя в формалния уебсайт на Зенит (Санкт Петербург).

Самият Волков отхвърли да разяснява обстановката след позвъняване от сътрудник на BUSINESS Online , само че означи, че с него всичко е наред.

Според Nevasport, волейболистът е подал тъжба в полицията за откраднатия си автомобил. Волков не може да оцени вредите на колата, само че приблизителната цена на колата е 2 милиона рубли (28 000 евро). Автомобилът е регистриран в Казан.

Александър Волков получи това ”Ауди " като премия за спечелването на Олимпийските игри през 2012 година в Лондон. Александър стана един от героите на шампионата в Лондон, откакто го изигра с тежка контузия на коляното. Автомобилите за олимпийските първенци от Лондон 2012 бяха връчени в Кремъл от президента на страната Владимир Путин.

Миналата седмица Александър разгласява фотография на “златната кола” след ремонт.
“Актуализирах олимпийския кон”, написа Александър Волков.
View this post on Instagram
Обновил Олимпийского коня Спасибо за работу @dctuning #волейбол #подарокпрезидента #лондон2012 #тюнинг #золото #всевогне #вместемысила #отземлидолунытудаиобратномиллионраз

A post shared by Волков Александр (@volkov_alexander18) on May 20, 2019 at 9:24am PDT

БО Спорт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР