Автобусните превозвачи са готови за протест срещу системата Бонус-малус. В

...
Автобусните превозвачи са готови за протест срещу системата Бонус-малус. В
Коментари Харесай

Автобусните превозвачи скочиха срещу Бонус-малус

Автобусните превозвачи са подготвени за митинг против системата " Бонус-малус ". В момента структурите в страната разискват по какъв начин и по кое време ще се организира протестната акция. Транспортният отрасъл е изрично срещу следващата корекция на системата " Бонус-малус ", оповестена през вчерашния ден на полемика в столицата.

Българското обединяване на водачите, Съюзът на преподавателите по авто-мото подготовка, Браншовият съюз за стопанска самодейност в превоза, Камарата на автомобилните превозвачи и жители на конференция упрекнаха КФН, че на полемиката не са били чути и не са имали опция да зададат въпросите си към консултанта на плана " Ърнст енд Янг ".

" Тази система е тотално отхвърлена в Европа и не би трябвало да се вкарва в България. Ако тя остане в този тип, препоръчан от КФН, ще излезем на митинг ", безапелационна е Магдалена Милтенова от Браншовия съюз за стопанска самодейност в превоза и представител на Националното съдружие на автобусните превозвачи.

За митинга е получила поддръжка от автомобилни инструктори и превозвачи. Автобусният отрасъл е неудовлетворен от концепцията рейсовете да бъдат обвързани с нарушаванията на водачите. " Това е следващият парадокс на страната, с който се пробва да превъзпита неточните водачи ", разяснява Милтенова.

 Вярвате ли, че при Виж още Вярвате ли, че при " бонус-малус " 80% от водачите ще заплащат по-ниска Гражданско отделение?
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР