Автобусни превозвачи осигуряват за коледните празници допълнителни автобуси по няколко

...
Автобусни превозвачи осигуряват за коледните празници допълнителни автобуси по няколко
Коментари Харесай

Превозвачи осигуряват допълнителни автобуси за коледните празници

Автобусни превозвачи обезпечават за коледните празници спомагателни рейсове по няколко посоки в страната.

Засилен е ползата за пътешестване от началото на тази седмица, а търсенето на билети е главно за пътуванията на хората за коледните празници, сподели Теодора Велева управител в огромна транспортна компания пред.

„ Към момента за тези дати има засилен интерес от страна на пасажерите и поради това за тези дати са пуснати изключителните рейсове – към Стара Загора, Габрово и Плевен.

Велева оповестява, че все още няма огромно търсене на билети за Новогодишните празници.

„ Към момента няма резервации и търсене на билети засилено за тези дати. Затова аз приканих, в случай че може хората по-рано да възнамеряват пътуването си, с цел да могат транспортните компании да реагират с разкриването на изключителни линии “, споделя тя.

Теодора Велева добавя още, че е целесъобразно пасажерите, които имат за концепция да пътуват, да го създадат в точния момент  чрез резервация по интернет на страницата на автобусната компания или посредством покупка на билет от касите в автогарите в страната, с цел да могат от своя страна превозвачи да реагират с обезпечаването на спомагателни рейсове и да отговорят на търсенето.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР