Автобусът на македонската туристическа агенция Беса транс, който катастрофира 23

...
Автобусът на македонската туристическа агенция Беса транс, който катастрофира 23
Коментари Харесай

Уволниха митничарите, пуснали без документи автобуса от "Струма"

Автобусът на македонската туристическа организация " Беса транс ", който катастрофира 23 ноември на Автомагистрала " Струма ", не е минал през митническа инспекция на Граничния пункт Деве Баир. Двамата дежурни митнически инспектори, които са били на промяна при прекосяването на рейса, са отстранени от работа. Техният директен шеф също ще бъде глобен, съобщи БГНЕС. При тежката злополука починаха 46 души, a 7 души бяхa рaнeни и се възвръщат в " Пирогов ".

От направената инспекция от страна на Инспектората на Агенция Митници в Скопие е открито, че " рейсът с рег. № Семеен кодекс 0284 БА благосъстоятелност на " Беса транс " не е регистриран при излизане от страната на 18 ноември 2021 година ". Митническите чиновници от Граничен контролно-пропусквателен пункт Деве Баир/ Гюешево от българска страна, са ревизирали единствено описът с имената на пасажерите, се споделя още в известието на Агенция Митници от РСМ.

Оттам прецизират, че същият рейс в интервала от 15-ти октомври до 11-ти ноември тази година е минал неведнъж границата с България, Косово и Албания.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР