Австриецът Доминик Тийм предложи на Серина Уилямс двубой на смесени

...
Австриецът Доминик Тийм предложи на Серина Уилямс двубой на смесени
Коментари Харесай

Тийм предложи на Серина мач на смесени двойки

Австриецът Доминик Тийм предложи на Серина Уилямс дуел на смесени двойки в опит да оставят зад тила си зародилия скандал на миналия Ролан Гарос. Тогава двукратният финалист в Париж реагира с неразбиране, когато публични лица го помолиха да напусне залата за конференции, с цел да отстъпи пред американската суперзвезда.

Тя бе преди малко отстранена от своята по-млада сънародничка София Кенин и не пожела да изчака австрийския си сътрудник при мъжете. Той упрекна 23-кратната шампионка на шампионатите от Големия шлем, която отпадна в толкоз ранна фаза на конкуренция от най-висока категория за първи път в последните пет години, в „ липса на великодушие “ и добави, че би изчакал даже състезател при юношите да завърши своята конференция.

Но през днешния ден австриецът бе надалеч по-спокоен и съобщи, че към този момент е не запомнил за случая, преди да предложи с удоволствие дуел на смесени двойки. „ Като метод, с който да забравим за обстановката, мога да играя смесени двойки със Серина на Уимбълдън или Ю Ес Оупън “, сподели той. Тийм бе надигран от Надал в три сета на миналогодишния край в Париж, само че бе по-равностоен на испанския доминатор на червени кортове в първите два сета на тазгодишния конфликт, който в последна сметка го пречупи след 6-3, 5-7, 6-1, 6-1.  /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР