Австралийският тенисист Ник Кирьос отправи саркастичен коментар към критиците си,

...
Австралийският тенисист Ник Кирьос отправи саркастичен коментар към критиците си,
Коментари Харесай

Разграбиха за 58 минути билетите за мача между Джокович и Кирьос

Австралийският тенисист Ник Кирьос насочи подигравателен коментар към критиците си, употребявайки бързата продажба на билетите за демонстративния дуел, в който ще взе участие дружно с Новак Джокович. Пропуските за срещата бяха разпродадени единствено за 58 минути.

Кирьос и сръбската тенис звезда ще се изправят един против различен на 13 януари на „ Род Лейвър Арена “ в Мелбърн. Двамата се готвят за идното Открито състезание на Австралия.
 Джокович и Кирьос с благотворително шоу на Джокович и Кирьос с благотворително шоу на " Род Лейвър Арина " в петък
По-рано този месец Ник Кирьос се отдръпна от присъединяване на отборния шампионат „ Юнайтед Къп “ поради травма, само че това се случи минути преди формалната конференция и си навлече недоволството на капитана на отбора на Австралия Лейтън Хюит и съотборниците си. 27-годишният Кирьос не е играл от октомври предходната година насам, а поради проблеми с глезена пропусна и подготвителните надпревари в Аделаида, преди Джокович да му предложи да играят един против различен.

„ Еха, Ник Кирьос е нездравословен за спорта. Срамота, народен позор! Как смее да разпродаде още един корт “, написа австралиецът в профила си в обществената мрежа Туитър.

Бившият американски тенисист Ноа Рубин сложи под въпрос интервала за осъществяване на дуела с Джокович, а Ник Кирьос отговори: „ Да бъда почтен, това ще притегли повече фенове от твоите мачове. “

Билетите за мача, който ще бъде повтаряне на миналогодишния край на Откритото състезание на Австралия, бяха с цени по 20 австралийски $ (14 щатски долара).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР