Австралийска компания е разработила вирус, за който е установено, че

...
Австралийска компания е разработила вирус, за който е установено, че
Коментари Харесай

Създадоха вирус, който може да убие рака

Австралийска компания е създала вирус, за който е открито, че убива всеки тип рак, заяви Daily Telegraph и тази вест мълниеносно обиколи света.
Учените от дълго време опитват в тази тенденция. Например, модифицирана форма на херпесния вирус в този момент се употребява като дейно лекуване против някои типове рак на кожата. Кравешката шарка е вирусно заболяване по животните и е в основата на първите ваксини против едра шарка за хората.
Сега научните инженери употребяват шарката като основа на ново лекуване на рак, наречено CF33. Доказват го ранни опити с мишки, предстоят опити и с хора. Австралийската компания ще насочи проучванията си към пациенти със недоброкачествен рак на гърдата, меланом, рак на белите дробове, пикочния мехур, стомаха и червата, съгласно Daily Telegraph.

Американският специалист по ракови болести професор Юман Фонг сподели пред вестника: „ Доказателства, че вирусите могат да убият рака, има от началото на 1900 година Лекарите разкрили, че онкоболни, имунизирани против бяс, постоянно влизали в ремисия. 
„ Проблемът до момента беше, че в случай че извършите вируса задоволително отровен, с цел да убиете рака, поражда терзанието, че той може да убие и индивида. "
Но професор Фонг има вяра, че учените ще доближат триумф в начинанието си и най-сетне ще се появи най-хубавият метод за офанзива на ракови кафези.Вирусите ще бъдат инжектирани непосредствено в туморите, където те ще се развъждат, до момента в който не унищожат раковите кафези. 
Професор Санхия Аранда от Асоциацията на онколозите сподели пред Daily Telegraph: „ Раковите кафези са доста умни, те са същински дарвинисти, които мутират, с цел да оцелеят. Има възможност те да се развият и да станат резистентни към вируса, както в този момент стават резистентни към химиотерапия и имунотерапия. "
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР