Австралийска двойка споделя, че спечелването на дом за 4,2 милиона

...
Австралийска двойка споделя, че спечелването на дом за 4,2 милиона
Коментари Харесай

Двойка спечели дом за милиони, но това се превърна в кошмар

Австралийска двойка споделя, че спечелването на дом за 4,2 милиона австралийски $ се е трансформирало в „ призрачен сън “ за тях. Причината? Те настояват, че къщата били изнесени редица значими движимости, макар че била рекламирана като „ изцяло обзаведена “.

Сега семейство Грифин упреква бизнесмена Адриан „ Ламбо Гай “ Портели, че е взел предметите, които били на стойност към 100 000 австралийски $ от къщата. Това станало преди да им съобщи ключовете.

Портели споделя, че закупил дома в Гисборн на търг,  а след това го предложил като премия в лотария, проведена от неговата компания.

Семейство Грифин спечелили и били разчувствани да се реалокират в къщата.

Те обаче настояват, че са разкрили записи от камери за видеонаблюдение, които демонстрират по какъв начин Портели изнася от парцела първокласни артикули, измежду които роботизирана косачка, бягаща пътека, уреди и част от барбекю.

Австралийците пресмятат вредите на 102 000 австралийски $ в записка, в която са изброени всички продукти, които съгласно тях липсват от техния „ изцяло обзаведен “ дом.

Те също така  споделят, че са подготвили уеб страница за случая, който е подготвен да бъде задействан, в случай че Портели не покрие цената на движимостите.

Кевин и Андреа Грифин споделят, че са вярвали, че ще получан цялото съоръжение, което било показано във видеоклипа за къщата, когато са я спечелили.

Портели твърди, че предметите са били сложени там за задачите на промоционалния видеоклип и не са били част от облагата, според разпоредбите и изискванията на
лотарията.

Още по време на приемането на ключовете двойката изказали недоволството си от положението на дома. От своя страна предприемачът твърди, че Грифин са неблагодарни.

Той разгласи също по този начин, че ще провежда разпределяне на „ мистериозните артикули за дома “ през компанията си, като ще подари и 100 000 $ за бездомните,  написа Ladbible.

„ Сигурен съм, че сега има доста бездомни хора, които биха умрели за къща за 4,25 милиона австралийски $ и покрив над главите си. Живял съм в Съединени американски щати, бил съм в други страни. Хората поддържат сполучливите хора. Тук просто желаят да късат части от теб ", споделя той в свое видео.

Превод: GlasNews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР