Аврора и Барби: Кои са най-нестандартните имена за 2024 г. Консултант

...
Аврора и Барби: Кои са най-нестандартните имена за 2024 г. Консултант
Коментари Харесай

Аврора и Барби: Кои са най-нестандартните имена за 2024 г.


Аврора и Барби: Кои са най-нестандартните имена за 2024 г. Консултант по имена на бебета разкри своите прогнози за известните трендове в имената на бебетата през 2024 година
SJ. Стръм, който също е влогър
за родители, допусна, че имената, въодушевени от Дисни и Барб ще бъдат огромна вест през идната година – като Бамби, Гас, Кен и Марго се чака да бъдат известен избор
за име измежду новите родители.
Експертът по бебешки имена се сплоти с компания за приветствени картички, с цел да направи разбор на известните бебешки имена, които към този момент стартират да се постановат в търсенето с Гугъл, предаде 9 месеца.

Анализът разкри, че търсенията на „ имена на принцеси на Дисни “ са се нараснали със 120% през последните 90 дни.

„ Имената на Дисни са едно от най-честите претенции, които получаваме в консултантската компания за имена на бебета: Baby Name Envy “, сподели Стръм.
И това не е част от с помощта на
звездите, водещи наклонността, с инфлуенсърката Моли Мей, която избра Бамби за своята дребна щерка, а телевизионната водеща Стейси Дули избра Мини.

Едно от имената, които стават все по-популярни, съгласно Стръм, е Аврора (от Спящата красавица), което значи „ зора “.

„ Предвиждам, че ще попадне в топ 20 на най-популярните имена на девойки през 2024 година “, предложи тя.
Стръм също има вяра, че името Ерик
ще стане доста по-популярно след излизането на Малката нимфа.

„ По-неуловимите имена от Дисни са Гюс, на името на една от мишките на Пепеляшка или Флин. За девойките е Есмерелда от „ Гърбушкото от Нотр Дам “ е тази, която да се употребява бързо, защото се приказва, че римейкът ще излезе през 2024 година “, добави тя.
Есмерелда на испански значи изумруд.
Не е изненадващо, че касовият шлагер Барби се чака да въодушеви доста бебешки имена през идната година.

„ Мислете за момичешки и игриви като Mарипоса, което значи пеперуда, Блосъм, което ви кара да мислите за розово и мисля, че ще забележим няколко момиченца с името Скипър да се причислят към детската площадка “, споделя Стръм.
Тя добави: „ Имаше три момчета на име
Кен предходната година, само че Кени е по-модерно звучаща версия. “

Що се отнася до Марго (направена известна без подозрение от Марго Роби), името към този момент е в наклонност – с 30 места нагоре предходната година.
Точно както пистата видя възобновление на
модата от 90-те, имената, въодушевени от 90-те, също се завръщат на картите, съгласно Стръм, който акцентира по какъв начин Меган Трейнър неотдавна кръсти бебето си Бари Брус.

Някои от най-популярни имена за момчета през 90-те години бяха Майкъл, Кристофър, Матю и Джошуа, до момента в който при девойките
бяха Джесика, Ашли, Емили и Сара.
„ Други имена в тази наклонност са Ейми, която имаше първата си възходяща наклонност предходната година, както и Клеър и Сабрина, тъй че чакаме те да създадат огромно завръщане през 2024 година “, сподели Струм пред yahoo.com.

Тя допусна, че Аланис и Уинона също ще бъдат известни, както Иън и Кристофър.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР