Авиокомпанията Wizz Air обяви, че започва нов летен маршрут от

...
Авиокомпанията Wizz Air обяви, че започва нов летен маршрут от
Коментари Харесай

Wizz Air разширява ваканционната си мрежа с нов маршрут от София до Хераклион

Авиокомпанията Wizz Air разгласи, че стартира нов летен маршрут от София до Хераклион. Полетите от оживената българска столица до културното богатство на остров Крит стартират през юни, а билетите са към този момент в продажба на и в мобилното приложение на цени от 59 лв..

На 24 юни, когато ще е първият полет София-Хераклион на WIZZ за 2024 година, пасажерите ще могат да се насочат на гръцко странствуване, с цел да опознаят забележителности, богатата история и просвета, които ги чакат в Хераклион.

Полетитите са директни и ще бъдат два пъти седмично, всеки понеделник и петък.

Хераклион, ситуиран на остров Крит, е прочут с античните си съкровища, спиращи дъха пейзажи и топло средиземноморско гостолюбие.

Туристите ще могат да прегледат очарователните улички на остарелия град, украсени с венецианска и османска архитектура, и да опитат достоверна гръцка кухня в обичайните таверни. За феновете на естествените хубости, Хераклион очарова и със своите идилични плажове, обляни от лазурните води на Средиземно море, които дават обещание по едно и също време успокоение и премеждие.

„ Wizz Air продължава да се стреми да дава на своите пасажери изключителни направления и налични благоприятни условия за пътешестване до невероятни дестинации в Европа и отвън нея. Радваме се да представим този нов маршрут от София до Хераклион, който ще даде опция на нашите пасажери да изследват богатата история, просвета и естествени хубости, които предлага остров Крит. ", сподели Саша Вислаус, управител „ Корпоративни връзки “ в Wizz Air.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР