Август ще бъде доста натоварен месец за Барселона. Продължава драмата

...
Август ще бъде доста натоварен месец за Барселона. Продължава драмата
Коментари Харесай

Барса с пет мача през август, вижте датите и съперниците

Август ще бъде много претрупан месец за Барселона. Продължава драмата към бъдещето на Неймар, само че в каталунския клуб към този момент са се настроили за мачовете от началото на сезона. А те са повече от любопитни.

Барса стартира месеца с мач за домашния трофей " Жоан Гампер ". На " Камп Ноу " за купата ще се бори бразилският Шапекоенсе. Двубоят е на 7 август, понеделник. Интересното е, че навръх тази дата би трябвало Неймар да бъде показан като футболист на ПСЖ.

След срещата с Шапе на " блаугранас " предстоят два мача с огромния противник Реал (Мадрид) за Суперкупата на Испания. Барселона първо е хазаин на 13 август, неделя. След това гостува на " Сантяго Бернабеу " на 16 август, сряда.

До края на месеца са и първите два мача на тима от Ла Лига. На 20 август, неделя, Барса приема Бетис. На 26, събота, каталунците гостуват на Алавес. Именно против този отбор " блаугранас " завоюваха Купата на Краля предишния сезон. Точно Алавес шокира Барселона на " Камп Ноу " с 2:1 при започване на предходната акция.

 Ливърпул отхвърли поредна оферта на Барселона за Фелипе Коутиньо
И 100 млн. евро не бяха задоволителни за прекосяването на Коутиньо в Барселона

Мърсисайдци нямат никакво желание да продават бразилската си звезда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР