Авансът на лидера на лидера в класирането в MotoGP Фабио

...
Авансът на лидера на лидера в класирането в MotoGP Фабио
Коментари Харесай

Куартараро: Не се притеснявам за битката за титлата

Авансът на водача на водача в класирането в MotoGP Фабио Куартараро се сви на 2 точки преди надпреварата на “Филип Айлънд ” в Австралия, само че международният първенец разгласи, че няма терзания преди решителните съревнования този сезон.

“Резултатът в Тайланд беше доста разочароващ за мен - призна звездата на Ямаха. - След последното съревнование се концентрирах върху подготовката ми за финалната част от сезона. Тренирах цяла седмица, с цел да се приготвя за идващите два старта на “Филип Айлънд ” и “Сепанг ” са един след различен и те ще в действителност значими. Но въобще не се тормозя за борбата. ”

Куартараро дефинира и задачите, които ще преследва в тези две надпревари.
 Куартараро: Пълен призрачен сън Куартараро: Пълен призрачен сън
“Сега силите в шампионата още веднъж се изравниха, тъй че би трябвало да се показва допустимо най-добре, да работя добре с екипа и да печеля колкото се може повече точки ”, добави Фабио.
 Оливейра още веднъж над всички на мокра писта, Баная стопи съществено задатъка на Куартараро Оливейра още веднъж над всички на мокра писта, Баная стопи съществено задатъка на Куартараро
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР