Ава вече е тийнейджър! Уикендът беше празничен за семейството на

...
Ава вече е тийнейджър! Уикендът беше празничен за семейството на
Коментари Харесай

Вижте порасналата дъщеря на Александър Сано и Нели Атанасова, която навърши 13!

Ава към този момент е младеж!

Уикендът беше празничен за фамилията на Александър Сано и Нели Атанасова, които отпразнуваха 13-ия си рожден ден на щерка си.

„ 13 години чисто благополучие! ❤️ Благодаря ти, че те има, Ава “, написа артистът към фотография с детето. Той приключи посланието си, обръщайки се и към брачната половинка си: „ Честит празник и на теб, обич моя “.
                             

По-късно щастливите родители споделиха и фрагменти от празнична вечеря на открито. На един от тях виждаме Нели в сив костюм дружно с Ава, облечена в розово.

„ Честит 13-ти рожден ден моя дребна пораснала прекраснице!!! “, написа щастливата майка към фотографията. „ Обожавам те с цялото си сърце и душа и ти поисквам цялото благополучие на вселената, тъй като в това е смисълът на живота, а мама постоянно ще е до теб, с цел да ти го припомня!!! “
                             

В друга обява от Instagram профила на Нели виждаме и по-голямото ѝ дете - Иво Карамански-младши. Кадър на четиримата членове Нели озаглави „ Моята галактика “, а към фотография на Нели, Ава и Иво Сано споделя: „ Моето всичко “.
                             

 
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР