Australian Open вече започна и поне към момента фаворитите вървят

...
Australian Open вече започна и поне към момента фаворитите вървят
Коментари Харесай

Отиграването на Циципас, за което всички говорят

Australian Open към този момент стартира и най-малко все още любимците вървят напред въпреки и с компликации. И да визираме ненадейно сложната победа на старта на Новак Джокович.
 Стефанос Циципас, Марго Роби и предлагането, което тенисистът насочи към актрисата
Неприличното предложение, което получи Марго Роби

Или пък не е толкоз непристойно...

Стефанос Циципас, който също гледа към купата в Мелбърн, съумя да си обезпечи участие в идващия кръг на шампионата, само че много мъчно. Гръцкият тенисист трябваше да играе против Матео Беретини, само че след отказването на италианеца негов противник се оказа Зизу Бергс.

Комичното е, че белгиецът бе изгубил в квалификациите и се бе отдръпнал с контузия. Въпреки това той не се даде елементарно на Циципас, вземайки му първия сет. Това обаче подейства отрезвяващо на Стефанос Циципас и той не даде повече благоприятни условия на съперника си, печелейки останалите три сета с 6:1, 6:1, 6:3.
 Снимка 649265

В началото на втория сет гръцкият тенисист направи отиграване, което не се вижда всеки ден и нищо чудно да се окаже и отиграването на шампионата. След малко разиграване изпратената къса топка в полето на Циципас отскочи по този начин, че на пръв взор гъркът нямаше късмет да изиграе ситуацията и да излезе " изсъхнал " от нея.

Бързината и ловкостта на Стефанос Циципас обаче се оказаха от друго измерение. Той освен че съумя да стигне до топката и да я забие в полето на съперника си, само че и спря на рисково близко разстояние от мрежата, която по устав няма право да допира.

Отиграването на Циципас остави безмълвни освен феновете, само че и самия Зизу Бергс, който не можеше да повярва на какво е станал очевидец, и то от първия ред. 
 Преди старта на Australian Open - какъв брой е наградният фонд и кой ще взе участие
Колко ще завоюва спечелилият от Australian Open

Интересни детайлности преди старта на първия за година шампионат от Големия шлем

" Този удар беше необикновен, не знам по какъв начин въобще съумях да го направя ", показа доволният Циципас в изявлението си след мача. Тенисистът счита, че точно тази точка се е оказала повратен момент в мача както за него, по този начин и за противника му, пише Eurosport.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР