ATP събра в 8-минутно видео най-забавните моменти на и около

...
ATP събра в 8-минутно видео най-забавните моменти на и около
Коментари Харесай

Григор и най-забавните моменти в мъжкия тенис през сезона, събрани от АТР

ATP събра в 8-минутно видео най-забавните моменти на и към корта през сезона преди той да бъде пресечен поради пандемията от ковид.. Сред участниците е и някогашният №3 в света Григор Димитров, който попадна в клипчето с няколко свои прояви.

В една от тях българинът сподели забележителни футболни умения с топка за тенис по време на мач с Рафаел Надал.

В друга Григор потвърди, че може да бъде атрактивен и без да употребява ракетата си. Любопитната обстановка, която незабавно се трансформира в шлагер в обществените мрежи, се случи по време на мача му против Адриан Манарино на шампионата в Акапулко. Тогава първата ни ракета сервираше да затвори подаването си при 4:1. Изправен до стената французинът реши да рискува и отвърна със мощен ретур, при който топката отиде в краката на Димитров. За да избегне съприкосновението с нея и по този начин точката да отиде при французина, Григор реагира изкусно, като най-после падна и на земята.

Има и още една обстановка от мача с Манарино, при която българинът изпраща свое воле в публиката, макар че той е в непосредствена непосредственост до мрежата точката наподобява сигурна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР