Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за април –

...
Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за април –
Коментари Харесай

Заоблачава се, на места ще завали

Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от междинното за април – вечерта от запад ще стартира да се покачва.

През нощта облачността от запад ще продължи да се усилва и вплътнява. Вятърът ще е слаб от югозапад. Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°. Утре над страната ще доминира облачно време. След обяд, по прекосяването на леден атмосферен фронт, от северозапад на югоизток ще стартират превалявания от дъжд. Преди обяд към момента ще духа югозападен вятър, само че след пладне ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще стартира да нахлува леден въздух. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 18° и 23°, само че след пладне бързо ще се намаляват и през нощта против сряда в Предбалкана, Лудогорието и по високите полета на Западна България дъждът ще премине в сняг.

Над планините ще доминира облачно време. След обяд ще стартират превалявания от дъжд, а над 2300 метра – от сняг, само че вечерта, със захлаждането, дъждът и в ниските планински елементи ще премине в сняг. Ще духа мощен запад-северозападен, по билата краткотрайно и плевел към момента югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра – към 4°, само че след пладне температурите бързо и доста ще се намаляват.

Над Черноморието ще доминира облачно време. Привечер ще стартират превалявания от дъжд. Преди пладне ще духа югозападен вятър, само че по здрач вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Все още топло с оптимални температури на въздуха: 17°-22°. Температурата на морската вода е към 12°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР