Атмосферното налягане бавно ще се понижава и ще бъде малко

...
Атмосферното налягане бавно ще се понижава и ще бъде малко
Коментари Харесай

Адската жега продължава, живакът ще мине 40 градуса

Атмосферното налягане постепенно ще се намалява и ще бъде малко по-ниско от междинното за юли.Днес ще бъде слънчево и още веднъж горещо. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на изолирани места, основно в планинските райони  кратковременно ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 36° и 41°, в София 37°-38°, сочи прогноза на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде слънчево, след обяд с развиване на купеста облачност, само че единствено на изолирани места кратковременно ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 32°, на 2000 метра - към 24°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 31°-33°. Температурата на морската вода е 27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 16 мин. и залязва в 20 ч. и 49 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 33 мин. Луната в София залязва в 12 ч. и 54 мин. и изгрява в 00 ч. и 00 мин. на 31.07.21 Фаза: един ден преди последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР