Атлетико Мадрид спечели групата си в Шампионската лига, след като

...
Атлетико Мадрид спечели групата си в Шампионската лига, след като
Коментари Харесай

Без грижи за Атлетико Мадрид срещу Лацио

Атлетико Мадрид завоюва групата си в Шампионската лига, откакто победи Лацио с 2:0 в последния шести кръг преди елиминациите. Така отборът от испанската столица завоюва групата с 14 точки, до момента в който Лацио се класира като втори с 10 извоювани точки.

Тимът на Диего Симеоне поведе в резултата още в шестата минута, когато прецизен бе Антоан Гризман. Самуел Лино открадна топката от Матео Гендузи, навлезе в наказателното поле и върна към Гризман, който бе прецизен за 1:0.

В 14-ата минута Гендузи можеше да се реваншира за грешката си при гола на Атлети, само че стреля право в Ян Облак.

Чиро Имобиле бе покрай гола в 26-ата минута, когато овладя подаване от Луис Алберто, само че ударът му профуча на сантиметри от вратата.

В 38-ата минута Марио Ермосо се разписа във вратата на Проведел, само че откакто персонално преразгледа на ВАР монитора редовността на попадението съдията го анулира за засада.

Атлетико Мадрид стартира по-добре и втората част, като в 51-ата минута Самуел Лино с удар от воле вкара хубав гол и удвои преднината на мадридчани.

В 64-ата минута Фелипе Андерсон получи с тил към вратата, обърна се и стреля, само че Ян Облак внимаваше и улови. Пет минути по-късно Облак се оправи и с удар на някогашния състезател Жирона Валентин Кастеянос.

В 74-ата минута Проведел изпусна топката, откакто Мемфис Депай стреля от директен свободен удар, само че Алваро Мората пропиля опцията за трети гол, откакто от близко стреля около вратата.

Минута по-късно футболистите на Маурицио Сари имаха искания за дузпа, откакто Кастеянос падна в наказателното поле, само че съдията сподели играта да продължи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР