Атлетико Мадрид се наложи над Виляреал с 2:1 като гост

...
Атлетико Мадрид се наложи над Виляреал с 2:1 като гост
Коментари Харесай

С гол в последните минути Атлетико отново е в Топ 4

Атлетико Мадрид се наложи над Виляреал с 2:1 като посетител на " Естадио де ла Серамика " в мач от 30-ия кръг в испанската Ла Лига.

Атлетико Мадрид се завърна в топ 4 след този триумф, като воденият от Диего Симеоне отбор към този момент има 58 точки и изпревари Атлетик Билбао, който е в 56 точки във краткотрайното класиране в Ла Лига, до момента в който Виляреал е на 9-та позиция с 39 точки.
 Снимка 659509
Източник:

Двубоят стартира с напън от страна на гостите, който даде резултат в 9-ата минута, когато Атлетико Мадрид излезе напред в резултата. Родриго Рикелме центрира топката от корнер на първа греда, където Аксел Витсел засече с глава и осъществя.

Родриго Рикелме можеше да удвои преднината на своя отбор в 38-ата минута, когато насочи мощен удар от границата на наказателното поле, само че топката мина на сантиметри над напречната греда на вратата на Йоргенсен.

Виляреал стартира стремително второто полувреме и закономерно възвърне равенството. В 50-ата минута Жерар Морено проби в наказателното поле на Атлети и отклони към Александър Сьорлот, който си настройки топката на левия крайник и шутира към долния десен ъгъл, не оставяйки шансове на Облак да отрази.
 Диего Симеоне отхвърли коментар по тематиката
Диего Симеоне отхвърли коментар по тематиката " Жоао Феликс "

Португалецът ще се върне на " Метрополитано " при тостувенето на Барселона на Атлетико

В ответната офанзива Атлетико Мадрид съумя да вкара втори гол, с който си обезпечи крайния триумф. Футболистите на " дюшекчиите " разиграваха необезпокоявани в последната третина от терена, когато Сесар Аспиликуета чукна топката към Саул Нигес, който с доста обмислен удар празненство топката около десния непряк дирек и осъществя в 87-ата минута.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР