Атлетико Мадрид пропусна една дузина положения и в крайна сметка

...
Атлетико Мадрид пропусна една дузина положения и в крайна сметка
Коментари Харесай

Суарес си е Суарес, но защо получи жълт картон в мача срещу Локо ?

Атлетико Мадрид пропусна една дузина положения и в последна сметка си потегли единствено с точка от гостуването на в дуел от Група " А " на Шампионската лига. " Дюшекчиите " поведоха с гол на в 18-ата минута, само че скоро по-късно съветският отбор изравни след гол от дузпа на. Именно към решението за 11-метровия углавен удар се разигра сцена, която обиколи обществените мрежи. Нарушението бе отсъдено поради игра с ръка на. Главният рефер Беноа Бастиен бе свикан от видеоасистентите да изгледа повтаряне на обстановката на монитора на терена. Докато го правеше, се приближи зад рамото му и също хвърли един взор върху монитора. Един от асистентите на Бастиен незабавно се намеси и инструктира Суарес да се отмести, след което уругваецът получи жълт картон поради неспортсменско държание. Не изглеждаше някогашният състезател на и да споделя нещо на съдията, а и той уточни, че не е прекрачил пунктираната линия, която огражда зоната за цялост на рефера, до момента в който той употребява ВАР-монитора.

Мнозина дефинираха този картон като исторически, тъй като до момента не е имало различен състезател, или най-малко не в Шампионската лига, който да е украсен за сходно нарушение. Като оставим обаче занимателната част настрани, заслужава ли в действителност Суарес картон за това си деяние, или просто уругваецът стана жертва на личния си имидж?
Luis Suarez was booked after sneaking a look at the VAR monitor
— AllRoundSports (@SilverSportsGh_) Шампионска Лига 3 кръг, вторник 3 ноември  Локомотив Москва 1:1краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР