Атлетико Мадрид привлече Луис Суарес от Барселона, потвърдиха двата испански

...
Атлетико Мадрид привлече Луис Суарес от Барселона, потвърдиха двата испански
Коментари Харесай

Барса договори по-голям бонус от трансфера на Суарес

Атлетико Мадрид притегли Луис Суарес от Барселона, потвърдиха двата испански клуба. Нападателят си потегля като свободен сътрудник, само че каталунците могат да получат до 6 млн. евро при реализирането на избрани клаузи. Това е повече спрямо предстоящото. До през вчерашния ден информациите гласяха, че на “Камп Ноу” могат да вземат сред 2 и 4 млн. евро от въпросните клаузи. Договорът на играча с “рохибланкос” е за две години.

В 13:30 часа през днешния ден 33-годишният Суарес ще даде прощална конференция в Барселона, откакто разбра, че не е мечтан от новия старши треньор Роналд Куман.

, for being
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
" Барселона желае обществено да изрази благодарността и признателността си към Луис Суарес за неговата отдаденост. Желаем му всичко най-хубаво ", обявиха от управлението на испанския гранд.

Суарес мина от Ливърпул в Барселона през 2014 година и по-късно завоюва четири трофеи в Ла Лига, четири купи на Испания, както и трофея в Шампионската лига. Уругваецът, който е някогашен футболист на Аякс, подвигна общо 13 трофея с екипа на " синьо-червените ". Нападателят има 198 гола в 283 мача за Барселона, с което стана третият най-резултатен изпълнител в клубната история.

През последната акция Суарес пропусна няколко месеца поради интервенция на коляното.

Плеймейкърът Иван Ракитич също напусна Барса, с цел да се причисли още веднъж към Севиля, до момента в който Артуро Видал мина в Интер. Нелсон Семедо пък беше продаден от Барса на Уулвърхямптън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР