Атлетико Мадрид поне на този етап запазва живи шансовете си

...
Атлетико Мадрид поне на този етап запазва живи шансовете си
Коментари Харесай

Симеоне предупреди Челси, че нищо не е свършило

Атлетико Мадрид най-малко на този стадий резервира живи възможностите си за класиране на 1/4-финалите в Шампионската лига. Въпреки във вторник вечер, лидерът в Ла Лига ще гони поврат в Лондон, който да го изпрати в идната фаза.

Мениджърът на „ дюшекчиите “ Диего Симеоне също изрази убеденост преди срещата реванш сред двата отбора, която ще се изиграе на 17 март. Аржентинският ментор има вяра в своя тим и предизвести Челси, че към момента нищо не е завършило.

„ Още след мача споделих, че играхме едва и заслужавахме да загубим, само че това не значи, че сме се предали. Ние би трябвало да имаме повече самочувствие, тъй като сме първи в Испания и в Европа сме длъжни да демонстрираме повече убеденост. Ще отидем в Лондон с единствената мисъл за победа и премахване на съперника. Те са страховит клуб, само че Атлетико също е жаден за популярност и ще опитаме да се поздравим с крайния триумф. Не мога да не бъда удовлетворен от своите футболисти, тъй като когато водиш в мощно състезание като испанското и мечтаеш за купа, едно позволено проваляне сигурно няма да ни събори. Ще проучваме обстановката и в Англия просто би трябвало да бележим голове “, разяснява Симеоне.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР