Атлетико Мадрид е поставил нови условия към Манчестър Юнайтед, ако

...
Атлетико Мадрид е поставил нови условия към Манчестър Юнайтед, ако
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид с ултиматум към Манчестър Юнайтед

Атлетико Мадрид е сложил нови условия към Манчестър Юнайтед, в случай че желае да притегли нападателя Жоао Феликс. The Mirror твърди, че „ дюшекчиите “ са подготвени да продадат португалеца на „ алените дяволи “, само че единствено в случай че платят за него наем в размер на 9,5 милиона паунда. През лятото пък ще би трябвало наложително да изплатят правата му против още 70,5 милиона лири.

Ман Юнайтед, който наложително търси нов нападател през януари, вече насочи една оферта за Феликс за наем против 3 милиона пауна, като съща по този начин щеше да покрие цялостния размер на заплатата му до края на сезона. Това предложение е било отхвърлено от Атлетико.

Британското издание прибавя, че „ рохибланкос “ са дали период на Юнайтед доникъде на седмица, когато „ алените дяволи “ би трябвало да отговорят дали са съгласни да заплати желаната сума. Освен това само клубът от „ Олд Трафорд “ е получил опция в границите на 48 часа да изравни всяка оферта от различен клуб, която е била призната от Атлетико, и да притегли Феликс при същите условия.

Арсенал също обаче остава сериозен претендент за португалеца, откакто имаше предпочитание да го притегли още през лятото. Атлетико има вяра, че сътрудникът на Феликс – Жореже Мендеш, ще организира нови диалози с „ топчиите “ в понеделник, с цел да види дали те ще затвърдят първичната си позиция или не.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР