Атлетик Билбао стана третият отбор, който се класира на 1/2-финал

...
Атлетик Билбао стана третият отбор, който се класира на 1/2-финал
Коментари Харесай

Атлетик Билбао съсече Валенсия на Местайя и е на 1/2-финал

Атлетик Билбао стана третият тим, който се класира на 1/2-финал за Купата на Краля. Баските завоюваха с 3:1 конфликта си с Валенсия на " Местайя " от 1/4-финалите и се причисли към Барселона и Осасуна в идната фаза на конкуренцията.

Гостите първи откриха резултата в 35-ата минута, когато Иняки Уилямс смъкна топката за Икер Муниаин наоколо до вратата, а той незабавно стреля и означи за 0:1.

Валенсия съумя да изравни в 44-тата минута с доза шанс. Диакаби напредно отдясно и подаде паралелно на голлинията, а Оскар Де Маркос не съумя да реагира добре и си означи автогол за 1:1.

Радостта на домакините обаче бе къса. В 45-ата минута пас на Беренгер бе блокиран, само че топката стигна до Иняки Уилямс, който върна към брат си Нико Уилямс и той означи за 1:2.

В 74-тата минута гостите взеха решение всичко с трети гол. Те получиха дузпа за нарушаване против Иняки Уилямс, а Микел Весга осъществя от бялата точка за крайното 1:3.

Така Атлетик Билбао изрично се класира за идващия стадий на конкуренцията, до момента в който Валенсия завършва присъединяване си дотук.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР